HTML

" Nu zajec,

az van mostanában hogy... "


linkek, agymenések, meg ami jön.
ha már nem emlékeznél, miről is magyaráztam tegnap a negyedik sör mellett.
ha már nem emlékeznék, miről is magyaráztam tegnap a negyedik sör mellett.

2008.02.03. 18:42 barbarossa

bejelentés

lámpalázas alak jelenik meg a színpad szélén. a mikrofonhoz lép, megkocogtatja.
amint az arcvonások újra kisimulnak, és az éles hang utolsó hullámfoszlányai is kiszálltak az ablakon, hogy belevegyüljenek az enyhe téli este zajaiba, megköszörüli a torkát és gyűrűit forgatva belekezd.

igazuk van kérem, valóban hanyagolom a blogot, de hát ez elő szokott fordulni velem. mint ahogy másokkal is. de aztán mint főnixmadár újra és újra feltámadnak hamvaikból ezek. (a 25 éves skoda ami még néha-néha elindul találóbb hasonlat lett volna tán, bár kevésbbé költői). legutóbb például milo blogja indult újra, lessétek mi van vele, hamarosan újabb száműzetésbe vonul. (és mivel ő is megemlített, nekem is meg kell. ha két ilyen nagy médium közönsége vegyül még akármi is lehet).
de most, hölgyeim és uraim, egy újabb mérföldkövet pakolok le az informatikai supersztráda ezen kis mellékútjából kiágazó szekérnyom szélére, mikoris teret biztosítok fiatal tehetségeknek, - és nem azért, mert egész héten max. annyi mondanivaló jutott eszembe, hogy milyen fura, hogy szinte minden szorgos kínai gyermekek kezemunkája ebben az országban, leszámítva a kínai teát, amit német robotok válogatnak és szárítanak nagy gonddal - hanem, mert kötelességemnek érzem, hogy a lusta kevésbbé aktív bloggereknek se kelljen forum nélkül maradni, és magvas gondolataik ne veszennek bele az ismeretlenség oly nyomasztó homályába. talán számomra is inspiráló lesz, és új életre kel az oldal. *szipp
úgyhogy most át is adom a szót tehetséges fiatal kollegámnak, akinek első postja bármelyik percben héten kijöhet.
hölgyeim és uraim; abydos

2 komment

Címkék: szolgálati közlemény


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aby 2008.02.04. 07:19:19

aham, most elszúrtam vmit.

javítottam a postomban a tcm-es linket, elmentettem, de utána vetem észre hogy valamiért a módosításaidat törölte, plusz most megint engedélyezned kell.. :/ sorry, most már ezt is tudom, hogy nem szabad utólagosan kutyulni. Akartalak is kérni hogy törést tegyél bele, mer ént nem találtam meg ezt a funkciót.. :)

agancsos 2008.02.05. 23:36:55

Hja hérem, a szép ősi magyar szittyabeszíd.....
süti beállítások módosítása